Телефони

3 нови модели телефони, които трябва да притежавате

Почти всеки ден излиза нов модел телефон, което прави изборът труден и свързан с много проучване. В този материал ще се опитаме да дадем препоръки за избор на добър смартфон във високия ценови клас – продължете да четете, защото със сигурност не сте се запознали с някои от предложенията в списъка.

Motorola Razr 2019

Както казахме, в списъка ще има някои изненади, една от които е новият Motorola Razr. С него ще може да се сдобите в началото на декември, когато започват официалните поръчки. Но защо този телефон се нарежда на едно от челните места в списъка? Motorola Razr е сгъваем смартфон, който за 1 секунда се превръща от голям и удобен дисплей в компактно, лесно за пренасяне в джоба устройство. За разлика от неуспешния модел за сгъваем телефон на Samsung, този смартфон няма да има проблем с чупене на дисплея след няколко прегъвания, споделят от компанията.

Цената е един от малкото проблеми на Razr 2019 – тя ще бъде около 1500 долара по предварителна информация.

Iphone 11 Pro Max

Може би няма да изненадаме никой, но това определено е отлично предложение за всички фенове на Apple. За втора поредна година от марката реализират модел без home бутон, като подобрението тази година е така наречената тройна камера, гарантираща уникално изживяване за фотографите.

Друго основно подобрение е по-новият и най-бърз процесор досега – A13 Bionic. Както и предните модели, 11 Pro Max се зарежда бързо и има издръжлива батерия. За първа година се говори и за допълнителна издръжливост чрез „най-здравото стъкло“, което е вложено. Пространството е 64GB, което може да наложи използването на icloud след време. Може да избирате от по-малко цветове, за разлика от базовия модел – Iphone 11.

Цената на iPhone 11 Pro Max е около 1000 щатски долара, което го прави по-бюджетен вариант от Motorola Razr 2019.

Samsung Galaxy S 10 Plus

Ако държите на качеството на смартфона си, но все пак търсите по-бюджетен вариант може би Galaxy S 10 е перфектен за Вас. Цената е около 800$, но изпъква с изключително дълъг живот на батерията и нов, по-ярък дисплей. По традиция камерата на всички Galaxy модели е добра. Що се отнася до мястото на съхранение имате много опции – от 128 GB до зашеметяващия 1 терабайт пространство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *